joi, 26 septembrie 2013


Dimitrie & Domnica from Ghiata Stefan on Vimeo.

Ce ar mai fi de zis, decat:
" 2. Cum este crinul intre spini, asa este draga mea intre fete.
3. Cum este marul intre copaci, asa este dragul meu printre flacai. Sa stau la umbra marului imi place, dulce este rodul lui in gura mea!
4. El m-a dus in casa de ospat si sus drept steag era iubirea.
5. Intariti-ma cu vin, cu mere racoriti-ma, ca sunt bolnava de iubire.
6. Stanga sa este sub cap la mine si cu dreapta lui ma cuprinde. " (Cantarea cantarilor, cap II)?

A fost o nunta cum rar mai vezi...a mustit bucuria si emotia.


5 comentarii:

  1. Foarte frumoasa nunta atat cat am vazut in video chiar m-am emotionat:) iar Domnicuta a fost speciala pt mine ca 2 surori am fost :) o pura concidenta a fost sa fie nunta exact cand am nascut-o eu pe Ayana pe 25 august; )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Cornelia! Nu stiu cat am reusit sa redau emotia de la nunta lor, insa totul chiar a fost foarte frumoas si emotionant.

      Ștergere
    2. Sti ce rugaminte am unchiu le de la tine,vreau si eu acea filmare daca mai ai de la manastirea piatra fantanele cand am fost cu totii atunci la hram cand se schimbase denumirea manastirii,as fi foarte recunoscatoare ca eu am pierdut acel cd de atunci.mersi astept un raspuns..putem vb si pe mess daca nu ai facebook tu claudia_petrescu87@yahoo.com va pup

      Ștergere
  2. Doamne ajuta! Fericire mirilor, si izvor de inspiratie necontenita realizatorului :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna..sti ce vreau eu unchiu de la tine,,videi care l-ai facut la manastire ca eu am formatat calc si l-am pierdut :( de la piatra fantanele cand am fost cu totii...as fi foarte recunoscatoare daca il ai si il poti posta aici ca nu stiu daca il poti trimite in alta parte.ms

    RăspundețiȘtergere